Ляшко разом з однопартійцями вимагає повернення селянам боргів

Лідер РПЛ із однопартійцями за підтримки селян вимагають у приватної компанії "Гадяч-сир" повернути фермерам борги за реалізовану продукцію

Про це повідомляє Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

"Разом з селянами Семенівського та Оржицького районів Полтавської області, на чолі з Лідером Радикальної партії Олегом Ляшком, прибули до офісу компанії ТОВ "Гадячсир", яка винна селянам 7 млн. грн за зібране молоко. В столицю прибуло до 200 селян", - розповідає депутат.

За словами народного обранця належної реакції з боку "Гадяч-сир" не послідкувало й через це офіс компанії було блоковано активістами.

"В офіс "Гадяч-сир" прибуло безліч працівників Печерського райвідділу міліції. Йдуть розбірки. До слова, прокуратура від проблем селян відморозилась. За підтримки полтавських селянами блокуємо офіс. Вимагаємо повернути людям 7 мільйонів гривен, які ця компанія заборгувала за здане молоко", - обурюється Мосійчук.

Нагадаємо, що власником "Гадяч-сиру" являється екс-регіонал Руслан Бадаєв, який у 2012 році  фальсифікував результати виборів на скандальному 94 окрузі. Вкравши перемогу у кандидата від Об'єднаної опозиції - Андрія Лозового, який сьогодні є депутатом Верховної Ради від Радикальної партії та активним борцем із суддійським свавіллям.