На Луганщині двоє українських військових підірвались на розтяжці

У селі Кримському на Луганщині внаслідок підриву на "розтяжці" були поранені двоє військовослужбовців ЗСУ із Волинської області та Криму

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У Луганській області за тривалий час спостерігається припинення обстрілів із забороненої Мінськими угодами зброї калібром більше 100-мм. Але збільшилися обстріли із АГС, СПГ та мінометів. Так, за минулу ніч із автоматичного гранатомету, тільки по Станиці Луганській було випущено більше 500 гранат та ще 100 із протитанкового", – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Також зазначаєть, що за добу у Луганській області бойовики не використовували важкої артилерії за виключенням поодиноких залпів, але стали більше стріляти з мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів. 

У традиційно "гарячих точках": Станиці Луганській, Попасній, Троїцькому, Трьохізбенці, Золотому, Стаханівцю ніч пройшла тихо. Руйнувань і постраждалих серед населення – не зафіксовано. 

Нагадаємо, за минулу добу терористи 74 рази обстріляли позиції українських військових. У прес-центрі АТО зазначають, що наприкінці вчорашньої доби, з 19 години і до опівночі, незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли позицій сил АТО.

Також біля Маріуполя диверсанти терористів намагалися обійти позиції АТО. Українські війська їх зупинили.