Ображений Кобзон хоче призупинити дипвідносини Росії і США

Депутат Держдуми і народний артист СРСР Йосип Кобзон запропонував призупинити дипломатичні відносини з США

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Російську службу новин".

Політик додав, що з Росією жартувати не можна. Таким чином він прокоментував ситуацію з видачею візи спікеру Ради Федерації Валентині Матвієнко.

"Вони не пустили Матвієнко. Мало те, що вона голова Радфеда, вона ще й жінка. Застосували якісь найдурніші санкції", - сказав Кобзон. Він зазначив, що у випадку якщо дипломатичні відносини будуть припинені, необхідний мінімум контактів між двома країнами можуть підтримувати консульські групи.

Матвієнко, яка входить до чорного списку Вашингтона, повинна була разом з російською делегацією відправитися в Нью-Йорк для участі в сесії Міжпарламентського союзу, яка пройде з 31 серпня по 2 вересня. Проте американська влада видала політику візу на три дні (з 29 по 31 серпня), яка також не дозволяє їхати далі ніж на 25 кілометрів від центру Манхеттена, де знаходиться штаб-квартира ООН.

Нагадаємо, Володимир Путін вперше за 8 років поїде до США і очолить державну делегацію РФ на ювілейній сесії ООН в Нью-Йорку.

Також нещодавно повідомлялося, що Володимир Путін допоміг Йосипу Кобзону обійти заборону на в'їзд до Європи і отримати медичну візу.