За добу лінію розмежування намагалися перетнути 9 незаконних вантажів

Державна прикордонна служба України повідомляє про затримання 9 транспортних засобів, які намагалися незаконно перевезти вантажі через лінію розмежування на сході

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт прикордонного відомства.

"Так, 6 автомобілів з вантажем арматури, продуктів харчування, промислових товарів, побутової хімії загальною вагою понад 34 тонни на суму майже 630 тисяч гривень зупинили неподалік населених пунктів Миронівка, Майорське, Леонідівка", – інформують прикордонники.

Крім того, поблизу Сартани на Донеччині затримали 2 автомобілі з вантажем м’яса та побутової хімії на 45 тис. гривень загальною вагою 300 кілограмів.

"Також зведена мобільна група поблизу населеного пункту Солодке затримала автомобіль, який намагався об’їхати контрольний пункт в’їзду/виїзду "Курахове". В автомобілі було близько 3 тонн фруктів, які перевозились без належних документів", – повідомили у Держприкордонслужбі.

Рішення щодо затриманих має ухвалити Державна фіскальна служба.

Уздовж лінії розмежування працюють міжвідомчі мобільні групи, завдання яких – попередити несанкціоновані вантажі як на території, підконтрольні бойовикам, так і в зворотньому напрямку.