Маркевич та Луческу поїдуть на зустріч європейських топ-тренерів

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич та керманич "Шахтаря" Мірча Луческу отримали запрошення на зустріч кращих європейських тренерів

Тренерам українських клубів запрошення надіслав організатор зустрічі елітних тренерів – славетний Алекс Фергюсон, повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на MatchDay.

Кращі тренери континенту зберуться 2 вересня в Ньоні

"Мені як і будь-якому іншому тренеру дуже приємно отримати запрошення від Фергюсона. До мене прийшов лист від УЄФА за підписом Фергюсона. Він зараз керівник тренерського штабу УЄФА. Мене запросили на зустріч кращих тренерів Європи. Планується, що ми будемо впродовж чотирьох годин розмовляти про розвиток сучасного футболу. А ввечері зберемося на вечерю, де поспілкуємося з Мішелем Платіні", - сказав Маркевич.

Окрім Маркевича запрошення отримав головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, а також Пауло Соуза ("Фіорентина"), Арсен Венгер ("Арсенал"), Юрген Клопп (без команди), Массіміліано Аллегрі ("Ювентус"), Роджер Шмідт ("Байєр"), Хулен Лопетегі ("Порту"), Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті"), Леонардо Жарим ("Монако"), Лоран Блан ("ПСЖ").