Музикант з Литви представив ремікс на пісню "Океану Ельзи"

Литовський саунд-продюсер Einius презентував власну версію пісні "На небі" популярного українського рок-гурту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на повідомлення Einius у соцмережі.

"Коли слухаєш пісню і твоя душа танцює найчуттєвіший танець в житті, то розумієш, що все це не випадково відбувається тепер в твоїй голові. Мені прийшло стільки красивих думок, що я не зміг не зробити свою інтерпретацію пісні Океану Ельзи "На небі". Це відвертий подарунок вам від мене. Приємного літнього вечора!" – підписав композицію Einius.

Навесні вийшов перший альбом Einius з помітно важчими сольними треками в стилях trap-electronica, drum&bass, noisecore і hardtechno. Рeворк став найновішою композицією музиканта після весняного релізу. Його варіація улюбленої "На небі" сподобалася авторам оригінального твору і прихильникам B&E. Це не перший трек Einius, натхненний Україною: багатьом відома пісня українською "Як ти й сказав" дуету Beissoul & Einius і трек "Morning in Khreshchatyk" із сольного альбому "808", створений в Києві.

Почути реворк "На небі" можна буде 5 вересня на наймасштабнішій open air вечірці цієї осені – "Білі ночі" на київському Арт-заводі Платформа, де Einius виступить хедлайнером, одночасно відсвяткуючи свій день народження.

Джерело фото: прес-служба музиканта