Порошенко пообіцяв не чіпати Конституцію до виборів, - депутат

Голосування за децентралізацію до вибрів не відбудеться, а також станеться не раніше, ніж Путін виведе війська

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook депутата Леоніда Ємця.

"Голосування в цілому за децентралізацію - це не раніше ніж кінець року. Ніякого "моментального" прийняття змін до Конституції, де 31-го за основу, а 1-го в цілому - не буде. Лише 31-го за основу", - написав депутат у своєму Facebook.

Про децентралізацію, особливий статус Донбасу та виконання Мінських угод депутати говорили з президентом у суботу. За словами депутата, голосування за законопроект у цілому відбудеться тільки після відводу Путіним російських війск.

"Голосування в 300 (голосів. - Ред.) не буде, поки росіяни не заберуть свої війська, поки ми не контролюватимемо кордон, поки там не буде українська влада. Це факт. А допоки це дипломатичні процеси", - написав депутат під постом, відповідаючи на критику коментаторів.

Щойно завершилася зустріч із Президентом яка тривала більше 3-х годин. Розмова була щодо змін до Конституції в частині ...

Posted by Леонід Ємець on Saturday, August 29, 2015

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект змін до Конституції щодо децентралізації. Противники децентралізації, "Радикальна партія", заблокували у парламенті трибуну.