У Адміністрації Порошенка знайдуть 226 голосів для зміни Конституції, - політолог

В Адміністрації президента є 226 депутатів, які голосуватимуть за зміни до Конституції в частині децентралізації

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив політолог Віктор Небоженко.

"Заспокойтеся, в Адміністрації Президента знайдеться 226 голосів, плюс п’ять, може шість золотих голосів, які дуже дорого коштують. Це мільйони доларів. Тому, в принципі, сьогодні цей здвиг буде", - наголосив політолог.

Також він зазначив, що багато депутатів перед виборами використовують це голосування в свою користь. Інші сприймають його, як поразку української незалежності, ціна, якої буде вищою, аніж може прорахувати адміністрація президента.

"Це голосування не стане початком послаблення конфлікту на Донбасі", - переконаний політолог.

"Зверніть увагу на пасивність досить бурхливих людей з правлячої блоку. Вони абсолютно не беруть участь розблокуванні трибуни, тобто блок Петра Порошенка. Факт в тому, що вони знають, що кількість голосів знайдеться", - додав він.

Раніше політолог також зазначив, що голосування за зміни до Конституції ніяк не вплине на стабілізацію ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада повинна голосувати за зміни до Конституції щодо децентралізації.

На початку засідання Ради фракція Ляшка заблокувала президію Верховної Ради та обіцяє не допустити голосування за зміни до Конституції України.

О 12:00 засідання Верховної Ради відкрилося під скандування "Ганьба!".

Фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" та "Самопоміч" заявили, що не голосуватимуть за зміни. Фракції ББП, "Народний фронт" та "Опозиційний блок" сказали, що підтримають зміни до Конституції.