Як викрити підробку: 3 вересня в парку Шевченка пройде соціальний захід

КМДА та Український альянс із боротьби з підробками та піратством зорганізовують соціальний захід "Я купую справжнє! Я не купую підробок!" у рамках кампанії "Дні боротьби з підробками та піратством в Україні"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу КМДА.

Акція має на меті підвищити обізнаність українського суспільства про права інтелектуальної власності та наслідки їхнього порушення.

Захід відбудеться 3 вересня з 14:00 до 17:00 у парку ім. Тараса Шевченка навпроти головного корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка. До участі запрошуються всі охочі.

Під час соціальної акції "Я купую справжнє! Я не купую підробок!" учасники дізнаються про проблему виробництва та споживання підробок, отримають поради експертів як не купити підробку, візьмуть участь у анкетному опитуванні. Окрім того, усі охочі ознайомляться з експонатами Музею підробок УАПП, що буде розгорнутий на основній алеї парку та візьмуть участь у майстер-класі з графіті на тему боротьби з підробками.

До уваги публіки запропонують зразки підробок: одяг, взуття, іграшки, різноманітні аксесуари, цигарки, леза для гоління, агрохімічні та хімічні засоби. 

На згадку всі учасники отримають пам’ятні сувеніри з гаслами "Я купую справжнє! Я не купую підробок!" ("I Buy Real! I Don’t Buy Fakes!").