"С*ка, на яку ви можете розраховувати": У США пес, який є мером міста, йде у президенти

Власник пса на прізвисько Люсі Лу, яка є мером невеликого міста Реббіт Хеш в Кентуккі, заявив, що тварина буде претендувати на пост президента США після того, як залишить посаду мера міста

Про це повідомляє Cincinnati.com, передає Еспресо.TV.

Люсі Лу пробула мером міста сім років. Очікується, що вона покине свою посаду 5 вересня.

Собака була обрана мером Реббіт Хеш, в якому проживають 135 осіб, у 2008 році. Тоді їй вдалося обійти 13 конкурентів, у тому числі ще дев'ять собак, одну кішку, одного опосума, одного осла і одну людину. На вибори Люсі Лу йшла під гаслом: "Сука, на яку ви можете розраховувати" (The bitch you can count on).

На посту градоначальника Люсі Лу очолювала міські паради, з'являлась на національному телебаченні та радіо, а також знялася в кількох документальних фільмах.

Мер в Реббіт Хеш не має жодної реальної влади і не може ніяк впливати на суспільне життя.

Фото з сайту Сincinnati.com

Раніше про своє бажання стати президентом США в 2020 році заявив реп-виконавець Каньє Уест. На врученні премії MTV Video Music Awards він сказав, що перед виходом на сцену "дещо покурив".

Найближчі вибори в США пройдуть 8 листопада 2016. У липні наступного року Демократична і Республіканська партії проведуть Національний Конвент, на яких будуть обрані партійні кандидати. За законом, діючий президент США Барак Обама не може висуватися на третій термін.