Тягнибок і Сиротюк кажуть, що про свій допит в МВС дізналися в інтернеті

Член ВО "Свобода" Юрій Сиротюк і глава всеукраїнського об'єднання Олег Тягнибок наголосили, що дізналися про те, що їх викликали на допит в Міністерство внутрішніх справ, в інтернеті

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на Facebook Сиротюка і Тягнибока.

"Щойно дізнався з Інтернету, що мене викликали на допит в МВС. Дивно, але чомусь в Тернополі. Хоча я живу у Києві за місцем постійної реєстрації, а номер мого телефону є відомий", - написав Сиротюк.

Також він наголосив, що не збирається переховуватися від МВС.

"Оскільки особисто зацікавлений в детальному і правдивому розслідуванні не збираюсь переховуватись від слідства і одразу ж прийду на допит, прошу повідомити коли, куди, на котру годину маю з'явитися. Готовий свідчити і відповідати за свою участь в Помаранчевій Революції, Мовному Майдані, Революції Гідності (автором назви якої я є)", - зауважив політик.

Тягнибок на своїй сторінці також повідомив, що його викликали на допит.

"З інтернету довідався, що мені і ще 30 особам, в тому числі, свободівцям, вручили повістку на допит в МВС. Це чергова брехня Авакова. Жодної повістки ні я, ні, наскільки мені відомо, мої побратими, не отримали. Нагадую керівництву МВС, що крім Інтернету та Facebook є чинний Кримінально - процесуальний кодекс. У разі отримання повістки обов'язково з'явлюся на допит", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МВС викликало на допит Тягнибока та інших лідерів "Свободи" у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за фактами групового порушення громадського порядку, вчинення масових безладів, спричинення шкоди життю та здоров’ю працівників правоохоронних органів при виконанні ними службових обов’язків та незаконного поводження зі зброєю.