Затишшя у зоні АТО триває: за добу бойовики стріляли 19 разів

Упродовж учорашньої доби, 31 серпня, незаконні збройні формування, що діють на сході України, 19 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування, суттєво знизивши активність, в основному зі стрілецької зброї декілька разів відкривали вогонь по наших позиціях, намагаючись втягнути сили АТО у протистояння", - йдеться у повідомленні.

Так, поблизу Донецька з 18 години і до опівночі бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї опорні пункти українських військ у Мар’їнці, Опитному, Авдіївці. А близько 19-ї та 23-ї години на південь від Авдіївки окупанти застосували гранатомет.

На Артемівському напрямку о 20:30 терористи вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Санжарівці. А о 22 годині по силах АТО неподалік Лозового бив ворожий великокаліберний кулемет.

На Луганщині близько опівночі зі сторони Сокільників противник зі стрілецької зброї обстріляв позиції сил АТО в Кримському.

Сьогодні, 1 вересня, з опівночі й до 6 ранку вздовж усієї лінії розмежування противник зброю не застосовував.

Нагадаємо, військовослужбовці, які перебувають у зоні АТО, звернулися до українців з приводу сутичок, які сталися 31 серпня під Верховною Радою між протестувальниками та правоохоронцями.