Обстановка на Луганському напрямку загострилася, - прес-центр АТО

Сьогоднішній день у зоні АТО характеризувався загостренням обстановки на Луганському напрямку

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу АТО.

"Близько 7 ранку, під час оперативних завдань по боротьбі з незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування, у засідку бойовиків потрапила наша мобільна група у складі волонтерів, працівників Державної фіскальної служби України, Служби безпеки України та військовослужбовців-десантників", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляють військові, в засідку вони потрапили неподалік Лобачевого, що між Слов’яносербськом і Щастям. На шляху слідування групи були закладені міни, також працював снайпер окупантів. Як наслідок загинув волонтер та співробітник Державної фіскальної служби, 4 бійців отримали пораненя.

Варто зазначити, що до місця бойового зіткнення оперативно прибуло підкріплення зі складу військовослужбовців сил АТО. Після відбиття нападу противник відступив за Сіверський Донець.

"Крім того, о 10.35 по наших позиціях у Кримському, та майже о 2 дня по Щастю найманці вели вогонь зі стрілецької зброї. А о 12:05 по українському опорному пункту в Новотошківському бив ворожий 120-міліметровий міномет", - зазначають у прес-центрі. 

Окрім того, поблизу Донецька близько 13:00 бандформування зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали позиції сил АТО, що на південь від Авдіївки. 

Нагадаємо, що за добу в АТО поранено одного військового, загиблих немає.