У Херсоні в чоловіка стріляли через ляпас

У Херсоні два зловмисника відкрили стрілянину, внаслідок чого в грудну клітку був поранений 24-річний чоловік

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Херсонській області, передає Еспресо.TV

"Сьогодні до чергової частини Дніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставили 24-річного місцевого жителя. У чоловіка діагностували травматичне поранення грудної клітки", - йдеться в повідомленні.

Співробітники міліції опитали потерпілого, який просив не проводити перевірку і говорив, що не має ні до кого претензій. Незважаючи на це, працівники міліції встановили особи нападників і мотиви злочину.

Виявилося, що потерпілий прийшов на роботу до своєї дівчини, директор якої не платить їй зарплату. Під час розмови з директором між ними виникла сварка, і потерпілий вдарив по обличчю свого опонента, після чого пішов.

Пізніше, коли чоловік разом з дівчиною йшов по вул. 40 років Жовтня, біля них зупинився автомобіль Тойота. З салону вибігли двоє невідомих, зробили кілька пострілів з травматичного пістолета в потерпілого і зникли з місця злочину.

"Протягом кількох годин міліціонери встановили особи чоловіків. За попередніми даними, вони діяли за вказівкою директора фірми, з яким у пораненого був конфлікт", - зазначили в міліції.

Лікарі надали потерпілому медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.