У мережі з’явився трейлер кривавої стрічки за мотивами п’єси Шекспіра

Оприлюднено перший офіційний трейлер фільму "Макбет" Джастіна Курзеля

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Стрічку режисера Джастіна Курзеля, засновану на сюжеті одної з найпопулярніших п’єс Вільяма Шекспіра, вже встигли побачити та оцінити на цьогорічному Канському кінофестивалі, де картина стала номінантом на нагороду “Золота пальмова гілка”.

Восени і в пересічних глядачів з’явиться можливість оцінити адаптацію трагічної історії. За своєю атмосферою відео до фільму нагадує брутальний, сповнений інтригами світ серіалу “Гра престолів”.

Історія стрічки розгоратиметься у XI столітті, коли лорд Макбет, сліпо вірячи пророцтву трьох відьом, ступає на криваву стежину до шляху на Шотландський престол.

Головна роль дісталася актору Майклу Фассбендеру, який здобув славу завдяки таким стрічкам, як “12 років рабства”, “300 спартанців”, франшизи “Люди-Х”, а також дуже скоро з’явиться на кіноекранах у ролі Стіва Джобса. Роль леді Макбет відійшла до талановитої французької акторки Маріон Котіяр, яку глядачі впізнають за фільмами “Таксі” та “Початок”.

Наразі невідомо, чи відбудеться прем’єра фільму в Україні, але офіційні покази стрічки у світі заплановано на початок жовтня.