Королевська потратила річну зарплату на дві пари кросівок Chanel

Нардеп Наталія Королевська від "Оппозиційного блоку" з’являлася на публіці у двох парах кросівок Chanel на загальну суму майже 53 тис гривень, що дорівнює її зарплаті за минулий рік

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Наші Гроші.

1 вересня Королевська сфотографувалась в супермаркеті "АТБ" у бежево-золотистих кросівках Chanel. Свою фотографію нардеп розмістила на сторінці у соціальних мережах.

В інтернет-магазині eBay така пара коштує $1,2 тис доларів, або понад 26 тис гривень. Також зазначається, що це кросівки для занять в грі в теніс.


На другу сесію Верховної Ради 3 вересня Королевська прийшла вже в іншій парі – у сіро-чорних кросівках Chanel. Подібна пара коштує також близько $1,2 тис доларів.



Відтак загальна вартість взуття, яке Королевська носила лише два дні поспіль, склала майже 53 тис гривень, що становить середню річну зарплату пересічного українця.

У декларації Королевської за 2014 рік вказано, що її зарплата становила 52,50 тис гривень. Сукупний дохід разом з членами родини склав близько 86,90 тис гривень.



За 2013 рік Королевська заробила 191,31 тис гривень. Дохід членів сім’ї становив близько 1,37 млн гривень.

Наталія Королевська була обрано нардепом у 2014 році від "Оппозиційного блоку", у який ввійшли колишні члени Партії регіонів. У 2012-2014 рр вона була міністром соціальної політики в уряді Миколи Азарова.