Тука каже, що зведену групу під Щастям обстріляв "хтось із наших"

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що мобільну групу з правоохоронців і волонтерів під Щастям розстріляли не бойовики, а "хтось із наших"

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на "5 канал".

"У мене жодних нема сумнівів у тому, бо напередодні були і погрози, і відверті спроби "домовитись" - я абсолютно переконаний, що це було просто вбивство, до якого ніяка ДРГ сепаратистів не причетна. На моє переконання, це зробив хтось із наших. Або це військовий підрозділ, або підготовлені певні структури саме з тих підрозділів, які у цьому секторі контролюють лінію перетину кордону. Це мова йде про 92-гу бригаду", - розповів очільник області.

Нагадаємо, вчора, 2 вересня, у районі Щастя Луганської області обстріляли зведену групу українських силовиків, у результаті чого двоє осіб загинуло, четверо отримали поранення. МВС кваліфікувало обстріл бійців під Щастям як теракт. Як стало відомо, тоді при виконанні бойового завдання загинули старший лейтенант податкової міліції Дмитро Жарук, співробітник Головного управління ДФС у Херсонській області та волонтер Андрій Галущенко.