У льодовому палаці, збудованому на гроші лотерейного оператора, відбувся відкритий хокейний турнір

У центрі зимових видів спорту "Льодограй", який минулого року в місті Богуслав збудував оператор державних лотерей "М.С.Л.", відбувся відкритий хокейний турнір серед аматорів з нагоди національних свят: Дня Державного прапора України та Дня незалежності України

Упродовж двох днів команди з Києва, Богуслава та Сєвєродонецька змагалися за право посісти перше місце на пєдесталі та отримати грошові призи, повідомляє Еспресо.TV.

У кожної команди було вдосталь вболівальників – для багатьох жителів та гостей міста спортивні змагання у "Льодограй" це справжнє свято, яке відвідують як малі діти, так і дорослі шанувальники зимових видів спорту.

Після двох днів напруженої боротьби, перше місце та призовий чек на суму в 20 000 гривень отримала команда "Гефест" з міста Київ. Друге місце посіла команда "Хімік", яка приїхала до Богуслава з міста Сєвєродонецьк - їх грошовий приз склав 10 000 гривень. Команда "Шершні" з міста Богуслав посіли третє місце за результатами змагання, отримавши чек на 5 тисяч гривень. Усі команди демонстрували неймовірно видовищну гру.

Разом із жителями міста Богуслав на спортивному змаганні був присутній народний депутат України Олександр Данченко, який під час урочистого нагородження переможців подякував командам за прекрасну гру та окремо висловив свою подяку усім, завдяки кому був збудований навчально-тренувальний центр.

"Я хочу подякувати всім спортсменам та організаторам за таку видовищну та безкомпромісну гру. Те, що я побачив – це прекрасне змагання між командами, які грали з повагою один до одного. Окремо хочу сказати, що в такі важкі часи, які переживає наша країна зараз, велику повагу викликає те, що роблять організатори, які збудували такий чудовий льодовий палац. Вони по суті забрали дітей з вулиці. Я вже багато разів сюди приїжджав, і якщо в інших містах діти вже змалечку п’ють пиво і починають смалити, то тут вони мають змогу навчатися в такому чудовому місці, отримувати правильне виховання та займатися спортом. Всім, хто до цього причетний я щиро дякую", - сказав Олександр Іванович.

Разом із народним депутатом висловити свою вдячність людям, які збудували "Льодограй", закортілося й капітану команди "Хімік" (м.Сєвєродонецьк, Луганська область).

"Для нас цей турнір став справжнім святом. Ми дуже вдячні за запрошення прийняти участь у змаганні, адже в нашому рідному місті нема умов для проведення змагань подібного рівня. Ми від щирого серця дякуємо організаторам за дуже теплу зустріч, вболівальникам за підтримку та суперникам за прекрасний хокей!" - сказав хокеїст.

Нагадаємо, що сучасний льодовий палац є соціальним проектом оператора державних лотерей "М.С.Л.", який вклав у будівництво понад 20 мільйонів гривень. Інвестиції в спортивну інфраструктуру є частиною відповідального ставлення компанії до розвитку спорту в Україні, адже "М.С.Л." - спадкоємець відомого радянського "Спортлото", за рахунок доходів якого будували спортивні об'єкти. Лотерейний оператор взяв на себе зобов'язання протягом, принаймні, 10 наступних років забезпечувати повноцінне функціонування Універсального навчально-тренувального центру "Льодограй".