"Укрзалізницю" реформуватиме німецький експерт, - Пивоварський

Німецький експерт із 25-річним досвідом у залізничній сфері став радником міністра інфраструктури та займатиметься реформуванням "Укрзалізниці"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook міністра інфраструктури Андрія Пивоварського.

"Відсьогодні в нашій команді буде людина, яка працювала над проектами розвитку залізничного сполучення та метро по всьому світі: від швидкісного залізничного сполучення в Нідерландах та Пекіні, до підземки в Пуерто-Ріко", - написав міністр у соцмережі.

Він повідомляє, що до робочої групи із реформування Укрзалізниці увійде німецький експерт Штефан Хофсаєс (Stefan Hofsaess). Він також стане радником міністра.Пивоварський відзначає, що Хофсаєс має  має 25 років досвіду у залізничній сфері, з яких 15 – на керівних посадах.

"Я дуже радий, що такий професіонал, як Штефан, увійде в робочу групу з реформування Укрзалізниці. Одним із питань, над якими він працюватиме, буде створення вантажної компанії в рамках ПАТ УЗ. Переконаний, що залучення іноземних експертів допоможе нам пройти реформу швидше і ефективніше. Бо не треба вигадувати велосипед і можна вчитися на чужих помилках і досягненнях", - прокоментував Пивоварський.

Нагадаємо, один із західних топ-менеджерів допоможе українському "Укроборонпрому" перейти на стандарти НАТО.