Як кримчани глузують з чергового будівництва Керченського мосту

Кримчани жартують з приводу чергового початку будівництва моста через Керченську протоку

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новости Крыма".

"Можна нескінченно дивитися на три речі: як горить вогонь, тече вода і як забивають палі Керченського мосту", - пише в соцмережі Михайло Арсеньєв.

17 серпня весь день працівники будівельної фірми забивали першу палю майбутнього моста. Наступного дня вона зникла.

"Свідки будівництва Керченського мосту передають:" Забили вони, значить, 100-метрові палі. Вранці приходять, а їх немає - засмоктало. Свого часу ця обставина була однією з причин припинення будівництва Кримської АЕС в Щолкіно. Коли бетон на опори йшов, немов у бездонну бочку ", - пише Ельзара Абдураманова.

"Це вже третій початок будівництва за рік. Спочатку просто привезли техніку на початку лютого. Потім поставили вагончик для будівельників, - говорить кримчанин Олексій Чекалін. - І останній раз - забивання паль".

"У нас вже легенда ходить з приводу моста. Зазвичай вмираючі перед смертю бачать тунель. А в Криму - керченський міст у всій пишності", - пише в соцмережі інший житель півострова.

Раніше експерти повідомили, що Росії знадобиться приблизно 5 мільярдів євро на проектування та 3 млрд євро на будівництво і не менше шести років на реалізацію задуму.

Крім того, мільярдер і друг президента Росії Аркадій Ротенберг назвав міст з Росії до Криму своїм заключним великим проектом, визнаючи, що це своєрідна чорна мітка і повна ізоляція від Заходу.