Незабаром вийде книга про те, як не збожеволіти під час війни

Український психолог та історик готує книгу "Збережи свідомість…", яку презентує вже на Форумі видавців у Львові

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Видавництво "Віват" випускає книгу "Збережи свідомість…" педагога, історика і практикуючого гештальт-психолога Євгена Медреша, де автор ділиться з читачем рецептами, як зберегти в собі людяність під час тих переломних соціальних потрясінь, через які сьогодні проходить Україна.

"Книжка надзвичайно важлива для нас, тому що вона — своєрідний інструмент психологічної реабілітації для всього українського суспільства. Автор як практикуючий гештальт-психолог щодня стикається з реальними життєвими історіями, людськими переживаннями, має справу з величезним масивом інформації. У книжці він узагальнює багато ситуацій і дає дієві поради, як за нинішніх обставин не збожеволіти, залишитися мислячою адекватною людиною", − говорить генеральний директор видавництва Юлія Орлова.

Книга "Збережи свідомість..." побудована на відомих конфліктних діалогах, у центрі яких − події, що відбуваються в Україні (революція, війна). Кожен читач зможе відзначити, що останнім часом неодноразово стикався з аналогічними ситуаціями в житті і навіть брав у них участь. При цьому в книжці весь час чутно голос автора, що ставить учасникам конфлікту природні запитання, над якими варто задуматися.

Презентація книжки відбудеться у рамках "Форуму видавців у Львові", якій триватиме з 10 по 13 вересня.