У Росії директорка дитсадка пригрозила підлеглим вбивством дітей

Завідуюча дитячого садка Куйбишевського району Ольга Філоненко загрожує своїм підлеглим розправою над їхніми дітьми, якщо вони не відмовляться від звинувачень у вимаганні

Про це повідомляє Тайга.інфо з посиланням на співробітників дитсадка і батьків його вихованців, передає Еспресо.TV.

Батьки звинувачують Філоненко в тому, що вона впродовж восьми років вимагала гроші у підлеглих. Щомісяця директор говорила співробітникам віддавати їй від 4 до 12 000 рублів, "примушуючи носити їй гроші в особистих цілях". 1 вересня поліція затримала Філоненко при отриманні мічених грошей.

"Філоненко взяли публічно, повели в наручниках через все місто у відділ. Скарги дівчат лежать в ОБЕП, там же вона зізналася на камеру, що брала гроші і витратила їх на навчання, на свої особисті цілі, і дуже шкодувала", - сказав один з батьків вихованців.

3 вересня МВС зажадало від начальника управління освіти районної адміністрації Наталії Коваленко відсторонити затриману від роботи. Однак у той же день Філоненко повернулася на свою посаду і викликала до себе своїх підлеглих, які написали на неї заяви.

"Директриса вимагає гроші вісім років і каже:" Дівчата, якщо не будете гроші платити, моя мама зробить так, що вас в цьому місті не візьмуть торгувати навіть на ринку ". 3 вересня вона зібрала в кабінеті дівчаток, які написали заяву, і просто почала там пресинг зі своїм чоловіком Миколою Філоненко: "Якщо ви хочете, щоб ваші діти живі ходили по місту, міняйте свідчення", - передала слова співробітниць одна з матерів учнів.

Мати директриси, Галина Томилова, працює помічницею депутата законодавчих зборів. Вона також очолювала районну приймальню Володимира Путіна.