Російський солдат "спалився" в Instagram, як воює на Донбасі

Контрактники армії Росії перебувають в Донецьку і беруть участь у боях проти української армії. Про це свідчать фотографії громадянина Російської Федерації Олексія Ломаєва, які він опублікував на свій сторінці в мережі Instagram 4 вересня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Новости Донбасса.

На фото Ломаєв позує з символікою окупаційного військового угруповання "Спарта" у дворі Донецької міської ради з так званим "заступником командувача корпусом Міноборони "ДНР" Едуардом Басуріним" і в будівлі міськради.

У Донецьку на ньому немає знаків розрізнення російського військово службовця, однак у своєму акаунті 24 тижні тому він пише, що уклав контракт. На фото, опублікованих на території Росії, він вже у формі російського військового.

А  11 серпня він фіксує, як їде в Донецьк з Краснодара Російської Федерації.

У геолокації фотографій за останні півроку часто згадується станиця Раєвська під Новоросійськом, де розташований великий військовий полігон. Є в акаунті і відео з полігону в Росії, і конопляних полів Донбасу.

 

Також часто згадується назва 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії і 108-го гвардійського десантно-штурмового ордена Червоної Зірки полку - підрозділу цієї дивізії, розташованого в Новоросійську.

У коментарях він підтверджує, що проходив строкову службу, а зараз вже не строковик і продовжує служити.