Винайшли бюстгальтер, що збільшує груди без операції

В даний час в Америці тестується вібраційний бюстгальтер, що збільшує груди - розробка 30-річного сербського винахідника Мілана Мілича

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Бюстгальтер здатний збільшити груди без хірургічного втручання. Для того, щоб груди збільшилися на розмір, його потрібно носити сім днів поспіль - по п'ять хвилин тричі на день. Подробиці конструкції свого винаходу Мілич вирішив не розкривати до того моменту, поки бюстгальтер не з'явиться на прилавках, однак розповів, що груди збільшуються під впливом вібрації, що покращує приплив крові.

Ідея створити щось подібне з'явилася у Мілича два роки тому, коли його дівчина Олена розповіла про своє бажання зробити пластичну операцію по збільшенню грудей. Однак вона боялася лягати під ніж хірурга, її лякав післяопераційний період і шрами, що могли бути занадто помітними.

"Вона не хотіла, щоб у ній було чужорідне тіло. До того ж, ця операція була нам не по кишені. Тоді я почав шукати альтернативні методи збільшення грудей. Після тривалих досліджень ми створили перший прототип нового бюстгальтера", - розповів в інтерв'ю Мілан Мітич .

Олена ризикнула випробувати винахід на собі, і всього через два-три дні вони помітили результат, хоча спочатку передбачалося, що груди збільшиться тільки через два-три місяці.

Для того, щоб бюстгальтер отримав патент і надійшов у продаж, потрібно провести клінічне дослідження, в якому візьмуть участь 100 жінок. На даний момент є перші результати, що говорять про те, що пристрій дійсно працює. Жінки, які випробували на собі винахід, відзначають, що груди підтягуються і збільшуються вже через сім днів, при цьому її розмір надалі не зменшується.