Фотофакт: У Шотландії живе 24-річна копія Анджеліни Джолі

Дівчина-двійник голлівудської зірки працює в офісі нафтогазової компанії, адже через сором'язливий характери відмовилася від кар'єри моделі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Metro.

Британські ЗМІ відшукали дівчину, яка як дві краплі схожа на Анджеліну Джолі. Зіркового двійника звати Челсі Марр, їй 24 роки, і працює вона в нафтогазовій компанії.

На сьогодні Челсі Марр – найточніша копія голлівудської актриси. Але попри це дівчина відмовилася від кар'єри моделі.

Це Челсі

А це Джолі

Друзі Челсі розповідають про неї, як про дуже сором'язливу. Сама дівчина каже, що не бачить схожості з красунею, а відшукую в собі самі недоліки.

"Дякую всім, хто знайшов час, щоб написати статтю про мене, і я надзвичайно задоволена порівнянням з дивовижною Анджеліною Джолі! Я дійсно не бачу схожості, чесно кажучи, я бачу недоліки в дзеркалі, як більшість інших дівчат", - каже Челсі.

Також дівчина зізналася, що пройшла через три пластичні операції: збільшення губ, пластику носа та збільшення грудей. Однак для краси була зроблена лише одна операція – зі збільшення губ. Що ж до ринопластики, її дівчина зробила після перелому носа, який вона отримала ще в дитинстві, а груди вона збільшила через звичайне бажання "хоча б чимсь заповнити свій ліфчик". Навіть пластичний хірург сказав, що "це найменші груди, які йому доводилося бачити".

Наразі у Челсі Марр 56 тис фоловерів в Instagram.