Німецький тренер потайки від усього світу тренував російського чемпіона

Олімпійський чемпіон-2014 з лижних гонок Олександр Легков зізнався, що останні декілька років негласно працював з німецьким фахівцем Маркусом Крамером

За словами Легкова, він раніше не міг розповісти про це, оскільки Крамер був зайнятий тренерською діяльністю в Німеччині, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Skisport.ru.

"Багато років всі думали, що мене тренують дві людини: Рето Бургермайстер та Ізабель Кнауте. Але насправді їх було три, і тепер відкрито можна про це говорити. Всі тренувальні плани, які виконувалися з точністю до секунди, мені писав Маркус, і після того, як я розлучився з Рето та Ізабель, він залишився зі мною. А Рето тільки виконував плани Маркуса. Просто раніше не можна було про це говорити, тому що він працював тренером в Німеччині, але тепер він офіційно з нами", -  розповів Легков.

Олександр Легков - олімпійський чемпіон у марафоні (50 км) та срібний призер в естафеті зимових Олімпійських ігор-2014. Віце-чемпіон світу-2007 в естафеті, бронзовий призер в естафеті чемпіонату світу-2013. У сезоні-2012/13 став володарем малого Кришталевого глобуса в дистанційному заліку Кубку світу.