Депутати виконали обіцянку Єремеєва

Проект "Збережи життя солдату", ініційований покійним нардепом Ігорем Єремеєвим, продовжили його колеги Степан Івахів та Ярослав Москаленко. Вони привезли на Луганщину велику партію військової оптики та британської амуніції для підрозділу розвідників ЗСУ

Перед власною трагічною загибеллю Єремеєв був у цих розвідників та обіцяв привезти чергову партію допомоги. Тепер проект перейняли його колеги. 

Нардепи Степан Івахів та Ярослав Москаленко привезли до тилового табору 130-ї бригади тепловізори, військову форму та солодощі. У підрозділі розвідників ЗСУ таким коштовним подарункам не здивувалися. Бо усі ці речі їм обіцяв привезти ще покійний Єремеєв.

Після трагічної загибелі проект "Збережи життя солдату" перейняли його колеги. Зокрема, Степан Івахів дружив з загиблим 30 років. Тому продовжити благодійний шлях друга для нього честь, каже нардеп.

50 комплектів вже осіннього військового одягу перейшли до рук бійців підрозділу розвідників ЗСУ. А разом з ними й нові "очі" для військових. Серед них й тепловізори. Одна пара таких окулярів коштує  близько 5 тис. євро. 
Бійці тилового табору 130-ї бригади кажуть, що тепловізори – це не просто річ, а окуляри, які можуть зберегти життя військового.