На прощальний бій найбагатшого боксера світу не хочуть купувати квитки

Квитки на останній у кар'єрі поєдинок американця Флойда Мейвезера проти співвітчизника Андре Берто не користуються попитом

За чотири дні до поєдинку у продажу залишається понад дві тисячі квитків, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ESPN.

Глядачів не приваблює навіть відносно порівняно доступна ціна, яка в середньому складає $ 800, в той час як на минулий поєдинок Мейвезера проти філіппінця Менні Пак'яо можна було в середньому потрапити за $ 5 тис.

Також не зареєстровано зростання цін на готелі в Лас-Вегасі, де відбудеться поєдинок. Перед боєм Мейвезер – Пак'яо номери в готелях здорожчали вчетверо.

Відсутність глядацького ажіотажу експерти пояснюють слабким рівнем суперника Мейвезера. За останні чотири роки Берто зазнав три поразки в шести боях.

12-раундовий поєдинок за титул чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC) у ваговій категорії до 66,68 кілограма відбудеться 12 вересня.

38-річний Мейвезер здобув 48 перемог перемог на професійному рингу (26 нокаутом) і не зазнав жодної поразки. В активі 32-річного Берто 30 перемог (23 нокаутом) і три поразки.

Нагадаємо, що минулого року Мейвезер заробив $ 300 млн та залишив за собою звання найзаможнішого боксера та спортсмена світу.