Звільнений голова митниці каже, що Насіров приховав квартиру в Лондоні за $150 тис.

Звільнений заступник голови ДФС та керівник митниці Костянтин Лікарчук стверджує, що його колишній начальник Роман Насіров володіє квартирою у Лондоні

Про це він написав у своєму Facebook, передає Еспресо.TV.

Згідно з документами, які також опублікував Лікарчук, Насіров взяв квартиру у лізинг на 125 років 15 листопада 2007 року у компанії Toynbee Partnership Housing Association Limited. 

"Мене зараз часто запитують, чи я збираюся подавати на Насірова позов до суду про захист честі і гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім - я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насірова в Лондоні (квартира 5 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS)", - написав він.

Також, за словами Лікарчука, квартира не внесена до декларації Насірова.

Сума сплати за лізингом становить 96,2 тисячі фунтів стерлінгів ($150 тис).

Нагадаємо, Кабінет міністрів задовольнив подання на звільнення заступника голови Державної фіскальної служби Костянтина Лікарчука.

Через конфлікт всередині Державної фіскальної служби Лікарчук з початку вересня втратив будь-які повноваження, після чого зайнявся викриттям корупційних схем, про які йому нібито стало відомо. Зокрема, він повідомив про існування чорної каси на митниці і про закриття кримінальної справи стосовно радника Насірова після звернення верхівки влади.

Після цього глава Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насіров подав пропозицію до Міністерства фінансів і Кабінету Міністрів про звільнення свого заступника Костянтина Лікарчука та звинуватив його в корупції.

Будинок, в якому знаходиться квартира