Стало відомо, коли суд ЄС розгляне антисанкційні позови Арбузова, Клюєва та Азарова

Оскарження європейських санкцій по відношенню до колишніх членів команди Віктора Януковича суд розгляне наприкінці вересня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Європейську правду".

Європейський суд розгляне позови колишніх соратників Януковича наприкінці вересня.Сергій Арбузов, Сергій Клюєв, Едуард Ставицький, а також Микола і Олексій Азарови оскаржують європейські санкції.

Слухання у справі Азарових відбудеться частково за зачиненими дверима. Як повідомили "Європейській правді" у прес-службі суду, рішення про проведення засідання за зачиненими дверима суд може прийняти у будь-який момент, навіть безпосередньо перед початком слухань.

"Важливо також підкреслити, що суд може в будь-який момент, навіть безпосередньо перед початком слухань, прийняти рішення про проведення слухання або його частини за закритими дверима, як це вже було вирішено для справи Азарова", - зазначили у суді.

Розклад засідань виглядає наступним чином:

23 вересня 2015 року, 14:30: слухання у справі T-434/14 Сергій Арбузов проти Ради ЄС.

24 вересня 2015 року, 9:30: слухання у справі T-341/14 Сергій Клюєв проти Ради ЄС.

24 вересня 2015 року, 14:30: слухання у справі T-486/14 Едуард Ставицький проти Ради ЄС.

30 вересня 2015 року, 9:30: слухання в об’єднаній справі Т-331/14 & Т-332/14 Микола Азаров & Олексій Азаров проти Ради ЄС (слухання частково за зачиненими дверима).

Нагадаємо, у червні Віктор Янукович разом із сином просили Європейський суд виключити їх зі списку осіб, що підпадають під санкції.