У Гамбурзі конференція гомеопатів закінчилася масовим передозуванням ЛСД

Конференція з гомеопатії, яка пройшла 4 вересня в німецькому місті Хадело, розташованому недалеко від Гамбурга, закінчилася масовим передозуванням забороненим в Німеччині препаратом 2C-E, близьким за своїми властивостями до ЛСД

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на "lenta.ru".

Хтось із делегатів пригостив усіх присутніх препаратом 2C-E. Після цього люди стали поводитися дивно, хитатися і "нести тарабанщину".

На місце події прибули більше 150 медичних працівників. У результаті лікарі госпіталізовали 29 осіб у віці від 24 до 56 років. У них діагностовані проблеми з диханням і серцем, а також судоми.

Представники поліції розповіли, що до понеділка, 7 вересня, неможливо було опитати жодного з учасників заходу, так як вони ще не прийшли в себе. Співробітники правоохоронних органів вважають, що гомеопати взяли галюциноген в якості експерименту або ж це чийсь невдалий жарт.

На даний момент немає інформації, хто саме пригостив учасників конференції даною речовиною.

ЛСД (діетиламід d-лізергінової кислоти) - один з найбільш відомих психоделічних наркотиків. Він був синтезований в +1938 році і в 1950-1960-і активно використовувався в наукових експериментах, у тому числі для лікування розладів психіки.