У столиці викрили цех із виробництва "паленої" горілки, - МВС

Столичні правоохоронці викрили цех з виробництва алкогольного сурогату, який фасували у пляшки та ящики з логотипами відомих торгових марок

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС.

"В одному зі складських приміщень міліціонери виявили та вилучили 35 картонних ящиків із логотипами відомих торгових марок. У них знаходилося по чотири баклажки об’ємом 10 л з характерним запахом спирту, а також 23 упаковки та понад 400 скляних пляшок із відповідними логотипами. Загалом під час огляду вилучили близько 350 л спирту та 430 л підакцизного алкоголю", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, неподалік правоохоронці вилучили автомобіль, наповнений ящиками з алкоголем, який, скоріш за все, мав би везти товар на продаж.

"Розповсюдження фальсифікату здійснювалося на території міста Києва та Київської області через підприємства, які мають діючі ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі, а також тих, що функціонують без дозвільних документів", - повідомив заступник начальника ГУМВС України в місті Києві Анатолій Щадило.

За даними відомства, підпільний цех мав достатньо потужності для виготовлення понад тисячі одиниць сурогату за добу. Спирт зловмисникам постачали кур’єрські фірми. На місці було затримано чотирьох осіб. Проти них порушено кримінальні справи за фактом виготовлення, зберігання та придбання, з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині співробітники Служби безпеки України спільно з міліцією затримали дві вантажівки із горілкою, які рухалися у напрямку окупованих територій Донецької області.