Участь Пушиліна у місцевих виборах неможлива, - Кошель

Такий абсурд з балотуванням Пушиліна до місцевих органів влади на території, підконтрольній Україні, сьогодні дуже складно уявити

Таку думку у ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес" висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

"Можливо вони (представники "ДНР", - Ред.) там розгойдуть ситуацію: за хвилею абсурду ховають якісь інші дії. 
Навіть такий абсурд з балотуванням Пушиліна до місцевих органів влади на території, підконтрольній Україні, сьогодні дуже складно уявити. Я думаю, що цей варіант неможливий", - впевнений він.

За його словами, такий розвиток подій неможливий навіть, якщо б його довірена чи уповноважена особа могла подати документи.

"Тобто він на території, підконтрольній Україні, має піти до нотаріуса, заповнити документи. Я не думаю, що бездіяльність спецслужб була такою масштабною, щоб Пушилін міг вільно розгулювати на території,
підконтрольній Києву. Можливо йдеться або про однофамільця, або спробу зробити провокацію з огляду на низку провокаційних дій з боку Російської Федерації в останні дні", - підсумував Олексій Кошель.

Нагадаємо, на сайті ЦВК, у переліку партій, які можуть взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня, з`явилася партія "Ми Маємо Мету", главою якої є один з ватажків "ДНР" Денис Пушилін.