Вокаліст "Антитіл" розповів про нове провокативне відео

Тарас Тополя зізнався, що робота була готова давно, але раніше представити її музиканти не наважувалися

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на інтерв'ю соліста "Антитіл" Тараса Тополі "Сніданку з 1+1".

Лідера гурту "Антитіла" під час зйомок провокаційного відео від ще радикальніших експериментів зупинили лише моральні норми. Композиція "Мені тебе мало" була готовою вже давно, однак представити її колектив наважився лише зараз.

"Вона чекала свого часу досить довго, протягом чотирьох років. І нарешті вона потрапила в наш останній альбом, який називається "Все красиво". І ось ми дочекалися її релізу разом із відео. Знімальний процес був непростим, тривав він десять днів та шість ночей. Цей досвід був дещо новим для усієї команди, тому було трохи важко", - поділився артист.

Співак додав, що і без того провокаційне відео могло бути ще "жорсткішим". "Я погодився на радикальніші речі під час роботи над кліпом, але не всі із них ми змогли реалізувати в силу морально-етичних обставин. Але я завжди підтримаю експерименти. Як мінімум, ця робота усім запам'ятається. Не факт, що сподобається, оскільки вона має достатньо специфічне візуальне та ментальне наповнення, але це відео для мене є знаковим", - наголосив музикант.

Крім того, Тополя зізнався, що кліп на пісню "Мені тебе мало" став частиною короткометражного фільму, який поїде на фестивалі артхаусного кіно. Попри складні умови Тарас разом із колегами з гурту "Антитіла" продовжує волонтерську діяльність та відвідує зону АТО.

Нагадаємо, нещодавно кліп на пісню "Мені тебе мало" з'явився в мережі.