Ще одного високопосадовця Держслужби зайнятості спіймали на хабарі

Правоохоронці затримали голову тендерного комітету Державної служби зайнятості України за фактом отримання неправомірної вигоди

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу ГПУ.

"Слідчими управління з розслідування особливо важливих справ головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно із співробітниками Служби безпеки України затримано ще одного з керівників – голову тендерного комітету Державної служби зайнятості України за фактом отримання неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у відомстві, дані грошові кошти службова особа отримала за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання посадовій особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, вчора, 11 вересня, під час отримання неправомірної вигоди у розмірі понад 600 тис гривень було затримано також одного з керівників Державної служби зайнятості України.