Російському спецназівцю Єрофеєву продовжили арешт

Печерський районний суд Києва продовжив до 17 жовтня запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для російського військовослужбовця Євгена Єрофеєва

Про це  повідомила його адвокат Оксана Соколовська, передає Еспресо.TV з посиланням на Українські Новини.

"Я сьогодні дізналася, що суд у п'ятницю в 12:00 ночі без участі захисника продовжив запобіжний захід до 17 жовтня", - сказала вона.

Адвокат вважає такі дії суду порушенням права підсудного на захист.

Російські ГРУшники Александров і Єрофеєв були затримані в травні. Росія називає заарештованих колишніми військовими, які добровільно вирушили в Донбас. Стало відомо, що "влада ЛНР" внесла в списки сепаратистів, які знаходяться українському полоні, російських офіцерів ГРУ Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

Нагадаємо, керівник Центру звільнення полонених Офіцерського корпусу Володимир Рубан наголосив, що українського режисера Олега Сенцова та активіста Олександра Кольченка, засуджених у Росії,пропонують обміняти на російських спецпризначенців ГРУ Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва, затриманих в Україні.

Водночас головний військовий прокурор України Анатолій Матіос зауважив, що обмін російських спецназівців може обговорюватися лише після винесення їм вироку.

Раніше адвокат полоненої Надії Савченко наголосив на можливості обміну українських політв'язнів на російських ГРУшників.

Читайте також: Батьки ГРУшника Александрова кажуть, що "великі дядьки" розтоптали життя сина.