У Києві пасажир вистрілив таксисту в обличчя

Водій таксі підвозив двох чоловіків до будинку на вулиці Пулюя у Солом"янському районі столиці. Під час розрахунку один із пасажирів дістав пістолет і вистрілив

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГУМВС України в місті Києві.

Сьогодні, 14 вересня о 01:40 до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення від таксиста про те, що у Солом"янському районі невідомий вистрілив йому в обличчя. 

"На місце події терміново прибули кілька екіпажів патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом’янського райуправління міліції. Із салону автомобіля вилучено стріляну гільзу від травматичного гумового набою", - йдеться в повідомленні.

Згодом у міліцію надійшло повідомлення лікарів: потерпілий отримав дотикове вогнепальне поранення правої брови та області лоба. Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили додому.

Зараз вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання зловмисника.

Нагадаємо, що перша петиція, яку розгляне Порошенко, стосуватиметься права носити зброю. Варто зазначити, що петиція за легалізацію зброї зібрала понад 14 тис. підписів за чотири дні