У Маріуполі затримали підлітків, які грабували і вбивали задля "нових відчуттів"

У Маріуполі Донецької області затримали чотирьох підлітків, які вбивали і грабували городян

 Про це повідомляє прес-служба Маріупольського ГУ ГУМВС України в Донецькій області, пише Еспресо.TV

"Трохи більше місяця група підлітків, 2001, 1999, 2000 та 1998 років народження, здійснювала тяжкі правопорушення на території Іллічівського району Маріуполя. На совісті підозрюваних пограбування ювелірних виробів, розбійні напади і тяжкі тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що підлітки дають свідчення за 7 фактами злочинної діяльності. Вони нападали на чоловіків напідпитку, били і забирали цінні речі жертв.

"Група підлітків пересувалася по району в нічний час доби. Їхня злочинна діяльність відрізняється цинізмом і жорстокістю. Так, вони напали на чоловіка, побили руками і ногами, забрали його цінні речі та банківську картку. Поки він був ще живий, змусили сказати пін-код, зняли гроші з рахунку, принесли картку назад до тіла, кинули і пішли. Чоловік помер на місці події. Ще одна злочинна схема їх діяльності: підбігали до жінок і зривали з шиї золоті ланцюжки", - повідомив начальник кримінальної міліції Маріупольського ГУ Іван Шкуропацкий.

Зловмисники пояснюють, що займалися злочинною діяльністю, щоб отримати додатковий дохід і "нові відчуття"

Наразі відкрито кримінальні провадження за ст. 186 "Грабіж", 187 "Розбійний напад", 121 "Тяжкі тілесні ушкодження" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні також під Маріуполем під час гасіння палаючої трави виявили труп бійця "Донбасу".