Розенко звільнив усіх керівників Держслужби зайнятості

Міністр соціальної політики України Павло Розенко заявив про звільнення всіх керівників Державної служби зайнятості: і центрального апарату, і в обласних підрозділах

Про це міністр повідомив у своєму Facebook, передає Еспресо.TV

"Оголосив про звільнення усіх керівників Державної служби зайнятості. Як центрального апарату так і керівників обласних підрозділів. Реформа - неминуча. Незабаром внесемо від Уряду законопроект про зміни підходів до роботи на ринку праці", - написав Розенко .

Також міністр додав, що таке його рішення одразу зустріло опір.

"Відразу отримав шалений супротив системи. Кажуть, що у них в службах зайнятості все гаразд і все в порядку, нічого змінювати не потрібно... Назвали "авторитарним міністром". Напевно, це все ж комплімент", - додав Розенко.

Зазначимо, раніше Павло Розенко обіцяв, що зарплатня бюджетників зросте на 18%.

Нагадаємо, що голова Держслужби зайнятості Ярослав Кашуба та голова тендерного комітету за попередньою змовою одержали хабар в особливо великому розмірі у загальній сумі понад 600 тис. грн за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами. З урахуванням зібраних доказів, затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України. 

Голову Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу затримали просто у центрі Києва 11 вересня. Також було затримано голову тендерного комітету  цієї служби.