Модель провела 10 годин під водою з крокодилом заради фотосесії

Італійська модель Роберта Манчіно провела 10 годин під водою для зйомок в підводній фотосесії з крокодилом

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Mirror.

Професійний парашутист, бейсджампер і фотомодель взяла участь у фотозйомці під водою з рептилією без будь-яких засобів захисту.

З моделлю під водою перебували лише фотограф, а також двоє аквалангістів, яким було доручено відганяти крокодила палицями в разі його нападу на дівчину. У сумі Манчіно провела з крокодилом під водою близько 10 годин. Зйомки проходили на одному з морських рифів в Мексиканській затоці.

"Є безліч тварин, з якими мені хотілося б поплавати, тому ця зустріч з крокодилом стала втіленням в життя моєї мрії. Я хотіла реалізувати цей проект упродовж шести років, але ніхто не хотів брати в цьому участь через небезпеку", - зізнається модель.

Модель зізнається, що цим проектом вона хотіла показати людям, що крокодили не злі тварини.

"Я ні в якому разі не закликаю людей почати плавати з крокодилами, я просто хотіла показати своїм прикладом, що вони не такі злі тварини, якими ми звикли їх бачити. Ми провели в сумі 10 годин у воді поблизу крокодилів і вивчили їх поведінку. Ніхто не міг передбачити, що може статися. Ніхто не проводив стільки часу у воді в такій близькості до крокодилів без будь-якого захисту", - говорить Манчіно.