Сестра Савченко розповіла про історію створення книжки "Сильне ім’я Надія"

У Києві в Українському домі сьогодні проходить презентація книги незламної Надії Савченко під назвою "Сильне ім’я Надія"

Про це повідомляє спеціальний кореспондент Еспресо.TV.

"Надя написала книгу тому, що досить довго тривав її голодний страйк, і свого часу, вона зрозуміла, що може і не витримати і правда просто не буде показана її очима. Тому вона почала її писати на 40-му з чимось дні голодування і передавала її листочками, іноді проносила навіть в вухах під час того, як у неї було запалення, а часом маскувала під документи. Написала вона її швидко – за 3 тижні, а от ми набирали дещо довго", - розповідає сестра української льотчиці Віра Савченко. 

За її словами, у книзі Надія хотіла відразу відповісти на всі питання – бій, полон, викрадення, війна, в’язниця, голодування. Окрім того, вона також не оминула увагою Крим і початок АТО.

Тираж книги складає 10 тисяч екземплярів, - частину вже продано на Форумі у Львові, а частину у Києві.

Віра Савченко, сподівається що ще один тираж додруковуватимуть, і книгу можна буде купити в багатьох столичних книгарнях, адже вона викликала широкий інтерес у суспільстві.

Крім того сестра ув'язненої української льотчиці сподівається, що книгу перекладуть різними мовами світу, для того аби люди дізнались історію Надії. 

Нагадаємо, що книгу "Сильне ім'я Надія" представлять на книжковому ярмарку у Німеччині