Київські копи затримали міліціонерів-хапуг, які хотіли підкинути підліткам наркотики

У Києві патрульна поліція затримала "колег" міліціонерів, які вимагали хабара від підлітків і погрожували підкинути їм наркотики

Про це написав у своєму Facebook глава МВС Арсен Аваков, передає Еспресо.TV.

Співробітники столичної патрульної поліції затримали "на гарячому" міліціонерів, які займалися вимаганням грошей у підлітків, погрожуючи в разі відмови підкинути тим наркотики.

Як наголошується, двоє 16-річних підлітків у стані алкогольного сп'яніння поскандалили з мешканцями будинку, внаслідок чого були затримані міліціонерами. Однак по дорозі до райвідділу від порушників громадського порядку зажадали подзвонити батькам і попросити привезти по 10 тис. гривень. В іншому випадку співробітники міліції пригрозили підкинути підліткам наркотики.

"Починають дзвонити. І один з пацанів імітує епілептичний припадок - починає задихатися. Машину зупиняють, випускають затриманого юнака віддихатися. Той, вискочивши з машини, що є сили біжить до проїжджаючого повз поліцейського автомобілю - кричить поліцейському: допоможіть - нам міліція наркотики підкидає", - написав Аваков.

За словами міністра, патрульні затримали міліціонерів, у яких були виявлені наркотичні речовини.

Глава МВС обіцяє, що міліціонери, замішані в злочинній схемі, будуть звільнені. Крім цього на них вже відкрито кримінальне провадження.