Елтон Джон все ще бажає поговорити з Путіним про геїв

Британський співак Елтон Джон навіть після розіграшу пранкерів хоче зустрічі з російським президентом

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Instagram співака.

"Розіграші – це смішно. Гомофобія, тим не менш, це ніколи не смішно. Я люблю Росію і моя пропозиція поговорити з президентом Путіним про права ЛГБТ все ще в силі. Я завжди підтримуватиму тих, кого дискримінують", - написав Елтон Джон.

"Якщо цей невдалий інцидент допоміг привернути увагу до цієї життєво важливої проблеми, то я щасливий виявитися жертвою розіграшу з цього приводу", - додав співак.

Нагадаємо, російські пранкери Володимир Краснов та Олексій Столяров, відомі як Вован і Лексус, висловили готовність вибачитися перед британським співаком Елтоном Джоном, якому вони зателефонували від імені російського президента Володимира Путіна.

Повідомлення про розмову Елтона Джона з Путіним було опубліковано в Instagram співака 14 вересня. Музикант подякував президенту за дзвінок і висловив надію на швидку особисту зустріч, на якій він сподівається обговорити з Путіним права ЛГБТ-спільноти в Росії.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков пізніше спростував інформацію про телефонну розмову.

В середу, 16 вересня, Краснов оприлюднив аудіозапис телефонної розмови з Елтоном Джоном, під час якої він назвався Путіним.