Фотофакт: Як виглядає скромний будинок Пєскова за 470 млн

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков придбав новенький будинок на Рубльовці за 470 млн рублів

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на navalny.com.

За даними журналістського розслідування стало відомо що, одна земля обійшлася Пєскову у $5,6 млн. З будинком  площею у  779,2 кв.м можна оцінити загальну вартість нерухомості у $7 млн.За курсом на той момент це 470 млн рублів.За офіційними даними дохід прес-секретаря Путіна за 2014 рік становив 10 млн рублів.

За документами власником елітної резиденції являється новоспечена дружина Пєскова Тетяна Навка. Все куплено за півроку до весілля, в січні 2015 року.

"Називається це формально "легалізація злочинних доходів", і ми поспішаємо повідомити Слідчому комітету і ФСБ, що вони легко встановлять це, подивившись на джерела походження цих коштів і легальні доходи Тетяни Навки, яка не могла сама купити такий будинок", - йдеться в матеріалі.

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального направив в правоохоронні органи нові вимоги про перевірку Пєскова на предмет корупції та відповідності витрат офіційним доходам.

Нагадаємо, що у Пєскова на весіллі помітили годинник Richard Mille, який було випущено обмеженим тиражем 30 штук.

Пізніше Пєскова спіймали на брехні про його дорогий годинник. За однією з версій, яку він озвучив, годинник йому подарувала наречена.

Також раніше повідомлялось, що користувачі мережі Facebook тролять речника Путіна Дмитра Пєскова, міряючись годинниками.

Пізніше Пєсков проводив медовий місяць на найдорожчій яхті світу.