Мосійчук анонсував засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу

Завтра, 18 вересня, о 09:00 в Печерському районному суді, вул. Гайцена, 4, відбудеться суд по обранню народному депутату "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігорю Мосійчуку міри запобіжного заходу

Про це народний депутат написав у своєму Facebook, передає Еспресо.TV.

"Завтра о 09:00 в Печерському районному суді, вул. Гайцена, 4, відбудеться суд по обранню мені міри запобіжного заходу. Прошу друзів, побратимів, колег, і всіх свідомих громадян прийти і підтримати мене!", - написав він.

Також він звинуватив президента Петра Порошенка у фабрикації справи проти себе.

"Сьогодні режим Петра Порошенка показав свою гнилу і кровожерливу личину. За сфабрикованою справою мене намагаються знову запроторити за грати. Насправді мене садять не за вигаданий хабар. Мене садять за врятованих патріотів, за відстояних АТОшників, за викриття винних в ряді гучних політичних і військових справ. За правду садять мене. За правду і вірне служіння Україні", - написав Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за затримання та арешт народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука.  Перед цим генеральний прокурор Віктор Шокін представив з трибуни Верховної Ради відео-компромат на корупційну діяльність Ігоря Мосійчука.

ГПУ інкримінує Мосійчуку п'ять статей Кримінального кодексу.

Пізніше його затримала СБУ та відвезла до Генеральної прокуратури.