Росіянин просить прокуратуру розібратися з поганим впливом Біблії на дітей

У російську прокуратуру звернувся мешканець Новосибірську з проханням перевірити Біблію на відповідність закону про захист дітей від шкідливої інформації

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

У зверненні до новосибірської прокуратури наводяться цитати зі Старого Заповіту. Зокрема, епізод з дочками Лота (Буття, глава 19): "…напоїмо нашого батька вином, і переспимо з ним, щоб таким чином дати життя нащадкам від нашого батька. (…) Таким чином обидві Лотові дочки завагітніли від свого батька".

На думку автора звернення, йдеться мінімум про порушення трьох пунктів: заперечення сімейних цінностей, спонукання до вжиття алкоголю та виправдання протиправної поведінки.

"У зверненні людина наводить окремі цитати зі Святого письма та просить надати їм оцінку на предмет дотримання відповідності федеральному закону "Про захист дітей від інформації, що спричиняє шкоду їхньому здоров’ю та розвитку". Законом встановлено триденний строк для реєстрації звернення. У даному випадку – до 18 вересня", - пояснив агентству прес-секретар прокуратури Новосибірської області Дмитро Лямкін.

Нагадаємо, голова Чечні Рамзан Кадиров назвав суддю та прокурора з Южно-Сахалінська "національними зрадниками" та "шайтанами" за те, що вони визнали екстремістською книгу тлумачень текстів Корану.

У відповідь Генпрокуратура Росії назвала цю заяву Кадирова неприпустимою.