Творці "Голодних ігор" оприлюднили проморолик останньої частини фільму

Кіностудія Lionsgate оприлюднила трейлер, присвячений головній героїні Кітнісс Евердін та її молодшій сестрі Прім

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У новому трейлері переважно кадри з попередніх трьох картин. Також у ролику тривалістю 2,5 хвилини з'являються виконавці головних ролей: Дженніфер Лоуренс (Кітнісс), Віллоу Шилдс (Прім), Джош Хатчерсон (Піт Мелларк), Сем Клафлін (Фінник Одейр) та Ліам Хемсворт (Гейл Хоторн).

За сюжетом франшизи, юній Прім Евердін за жеребом випадає взяти участь у телепередачі "Голодні ігри", в якій гравці повинні вбивати один одного. Кітнісс, яка після смерті батька взяла на себе турботу про Прім і матір, вирішує йти на ігри добровольцем замість сестри. Надалі дії головної героїні мотивуються прагненням захистити Прім.

Кінофраншиза "Голодні ігри" заснована на однойменній книжковій трилогії Сьюзен Коллінз. Перша екранізація з'явилася в 2012 році і, завдяки популярності романів, відразу завоювала успіх у глядачів - стрічці вдалося зібрати майже $700 млн. Наступний фільм "Голодні ігри: У вогні", що вийшов через рік після першого, теж показав вдалі результати прокату, заробивши $860 млн. Нарешті, третя стрічка стартувала в кінотеатрах в листопаді 2014 року, але за зборами їй не вдалося випередити попередню.