У Росії радять Платіні "одягти труси або зняти хрестик"

Комерційний директор футбольного клубу "Краснодар" Арам Фундукян розкритикував УЄФА за програму допомоги біженцям

Керманич російського клубу на своїй сторінці у Twitter, який виступає у Лізі Європи, висловився проти ініціативи УЄФА, за якою з кожного проданого квитка клуби жертвуватимуть на потреби біженців 1 євро, повідомляє Еспресо.TV.

"Дорога УЄФА, ви нам сказали по 1 євро з квитка віддати біженцям, і хто не віддав, той чмо, а при нашій ціні за квиток у 50 центів ми ще доплатимо, так? Нас с фінансовим fair play покарали і сказали доходи підвищувати, квитки на ЛЄ - одна зі статей доходів! Ви, УЄФА, або "труси одягніть, або хрестик зніміть", - написав Фундукян.

Раніше повідомлялося, що європейські футбольні клуби пожертвують по 1 євро на допомогу мігрантам з кожного проданого квитка на перші домашні матчі в Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

У вересні 2014 року УЄФА відкрив справу стосовно "Краснодара" за підозрою в порушенні правил фінансового fair play. Збитки клубу в 2012 і 2013 роках перевищили допустимі ліміти. На початку травня "Краснодар" уклав з УЄФА мирову угоду, згідно з якою за порушення фінансового fair play "Краснодар" заплатить 4 млн євро.