Учасники фотофестивалю "Одеса-Батумі Photo Days" представлять свій проект на ГогольFest

Українсько-грузинський фотофестиваль Odesa//Batumi Photo Days покаже "Колективне безсвідоме" у рамках цьогорічного ГогольFest

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Соцпортал".

Проект "Колективне безсвідоме" стане частиною візуальної експозиції фестивалю ГогольFest і розміститься в 13-му павільйоні з 17 по 27 вересня на ВДНГ. Куратор проекту Катерина Радченко зібрала роботи фото- та відеохудожників з України, аби показати глядачам проблематику сучасної професійної фотографії і її трактування.

Проект "Колективне безсвідоме" розділений на дві частини, перша – фотографії з сімейних альбомів, побутові зображення "на пам'ять", які були внесені за межі приватного споглядання до публічного простору. Фотографії були взяті з приватних, сімейних альбомів.

Друга частина – відео/ слайд показ серії фотографії, професійних фотографів з України, об'єднані темою "вулиці", замальовки публічного життя, відтворенні за допомогою фотокамери. Візуалізація моменту переходу "життєвої ситуації в публічному просторі" до документальної цінності.

Одесько-батумський фестиваль всього за рік існування став відомий в культурних колах на всю країну і поза нею, посів своє доволі високе місце в ієрархії проектів в сфері культури в країні, вже готує наступний фестиваль і продукує дуже якісний контент для тих, хто цікавиться фотомистецтвом.