В Росії дівчині дали 10 діб за тверк біля меморіалу ВВВ

Одну з дівчат, які танцювали тверк біля військового меморіалу в російському місті Почеп, засудили до 10 діб позбавлення волі

Про це повідомляє ТАСС, передає Еспресо.TV.

Поліція Брянської області почала перевірку відеозапису, на якому показаний танець тверк біля військового меморіалу в місті Почеп (70 кілометрів від Брянська) 10 вересня.

"Почепський районний суд розглянув адміністративну справу про дрібне хуліганство щодо 21-річної виконавиці танцю. Суд призначив їй покарання у вигляді адміністративного арешту строком на 10 діб", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Батьків трьох інших танцівниць, які ще не досягнули повноліття, притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею про невиконання обов'язків з утримання та виховання дітей. Їм призначені штрафи.

Більш того, у школах, де навчалися дівчата, після перевірок до дисциплінарної відповідальності було притягнуто п'ятьох посадовців. Прокуратура встановила, що виховна та патріотична робота там велася не на належному рівні.

Нагадаємо, раніше за подібне правопорушення в Новоросійську суд дав 15 діб арешту п'ятьом дівчатам, які станцювати тверк на тлі військового меморіалу "Малая земля".